Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Styrelseuppdrag i IFK Skoghall DF

Kategori: Fotboll

Skoghall fick Ja
Det har gått cirka elva veckor (83 dagar) sedan jag efter kränkningar till gränsen av förtal omedelbart lämnade min post som ordförande i IF Kil. 
Efter det rasade förfrågningar om mina tjänster omgående in från massor av föreningar - från flertalet olika idrotter, på alla möjliga nivåer.
Många fick Nej (trots att många var smickrande att tacka ja), en klubb fick Ja - en välskött förening, med stor verksamhet och en tro på det de gör. Dessutom spelar min dotter Lovisa i föreningen och självklart är det en bidragande orsak till att de fick Ja.
 
Nytt vägskäl
I dag måndagen den 13 februari 2017 skrevs ett nytt kapitel i mitt liv och min idrottsliga ledarkarriär - då jag på klubbens årsmöte valdes in som ledamot i IFK Skoghall DF:s styrelse.
- Jag är både glad och stolt över att få chansen att bidra till utveckling av en av länets största idrottsföreningar. Det kommer bli två spännande och mycket givande år.
 
Speakeruppdragen
Jag fortsätter mina uppdrag som speaker i elitmatcherna för klubbarna Degerfors IF (Superettan), IF Hellton (SHE) och QBIK (även om QBIK numera spelar i samma division som Skoghall, division 1). Dessutom väntar minst två speakeruppdrag vid landskamper i fotboll under 2017.
 
Väljer själv roll
Efter det jag tvingats utstå den senaste tiden har jag varit tydlig med min nya förening att jag vill komma igång i min egen takt. Därmed är inte min roll inom IFK Skoghall DF i skrivande stund klar. Dock är jag redan i högsta grad involverad i den fotbollscup som klubben tillsammans med Hammarö FK startar upp första helgen i augusti - då jag sitter med i huvudorganisationen och har skapat 11-åringarnas cup:s hemsida.
 
 
// Dennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: