Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Från arbetsmiljö till sommarlov

Kategori: Barn & Familj

Miljö i Storfors kommun
 
Jo, när jag får chansen att ta mig en tur i det vämländska landskapet i jobbet kan det ofta se ut så här på försommaren och sommaren.
Det är en helt okej arbetsmiljö, om jag säger så.
 
Ibland kan det till och med finnas en möjlighet att stanna till bara vara - eller ringa lite samtal, planera, skriva eller något annat... och då kan arbetsmiljön se ut så här:
En stund vid Vänerns kant
 
En annan dag kan arbetsmiljön se ut så här:
Vernissage på Sandgrund för Mikael Persbrandt
 
Detta är vad jag ser från mitt rum på redaktionen:
Man skulle kunna säga att arbetsmiljöerna som journalist varierar
 
På fredag går Hugo ur sexan och ska ta steget upp i högstadiet - och Lovisa går ur femman och ska därmed börja i sexan till hösten.
Lovisas klass har gemensam avslutning vid Vänern. De kommer få en jätterolig kväll tillsammans.
 
Noah hade sommarfest med förskolan på Mariebergsskogen under onsdagskvällen. Vi var med och grillade korv och åt fika. Noah lekte "Emil" och barnen sprang efter honom och skrek: "Eeeeeeemil, förgrammade onge". Det var sött...... tills Noah var försvunnen...
Kraftig misstanke var att han följt med något barn - eller själv lett ett annat barn - till den stora lekparken... mycket riktigt... och då blev han plötsligt en "förgrammade onge". Men bara en liten stund.
 
Japp, det är Noah som sitter längst fram i hatten
 
Kommande vecka blir en spännande vecka, inte minst för Lovisa, Hugo och mig själv.
Om vi börjar med Hugo så ska han delta på en tävling i skytte (19 juni).
I Laxå.
Hans debut som tävlingsskytt.
Stort.
Fyller tonåring gör han också - lillpojken (17 juni).
 
Lovisa ska på fotbollförbundets läger för 12-13-åringar, med massor av fotbollsträning, fotbollsteori, chansen att träffa nya kompisar från andra klubbar och två nätters övernattning (14-16 juni). Över 140 spelare deltar i lägret, som hålls på Hammarö.
Coolt.
Stort.
Veckan därefter deltar hon på sin klubbs sommarfotboll (20-23 juni) och veckan därpå åker hennes lag till Bohuslän i fem dagar på cup (29 juni - 3 juli) - och vi andra (fyra) följer med som supporterklubb...

Jag, jag ska inte göra så coola grejer som Hugo och Lovisa, jag ska bara till Ullevi på Iron Maiden-konsert och samma dag se Sverige-Italien på storbild på ett 4000 kvadratmeter stort supporterfält i Göteborg.
Det Kan vara femte gången i ordningen som jag ser detta fantastiska liveband live.
Sommarens första konsert.
 
Faktiskt så längtar jag mer tills vi i familjen tillsammans ska på Diggiloo, ta med gofika till gröngräset och njuta av den fina showen.
Diggiloo har blivit en tradition och det är Såååå mysigt.
 
Ps. På fredag är det julafton - åtminstone för oss fotbollsälskare... då inleds fotbolls-EM med invigningsmatch klockan 21, Frankrike-Rumänien... värdlandet mot en nation som inte förlorade en enda match i kvalet. Sverige möter Irland (13 juni 18.00), Italien (17 juni 15.00) och Belgien (22 juni 21.00) i sin grupp.
Äntligen börjar festen!!
 
// Dennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: