Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Välförtjänt pris!

Kategori: Barn & Familj

Idag står jag i Kil med stolthet. Dennis tar emot pris för Årets Föreningspersonlighet. Priset går till helt rätt person, en förebild och eldsjäl. Många gånger står jag och gapar av förundran över drivet och engagemanget för fotbollsklubben IF Kil. Timmar, dagar, veckor och månader ägnas till att skapa de bästa förutsättningarna för dessa fotbollsspelande tjejerna i Kil. 

Det är en hel del fantastiska saker han genomfört för klubben och för kommunen det senaste året. För att nämna några:

Under sommaren fick fem ensamkommande barn chansen tack vare Dennis att vara ledare i IF Kils fotbollsskola. Dennis växte ikapp med dessa ungdomar som gjorde ett mycket bra jobb tillsammans med övriga ledare. Denna erfarenhet och det förtroende de fick av Dennis är nog viktigare för dem än vad någon av oss kan tro.

Vallenrådet, skapa samarbete mellan de olika föreningarna som är aktiva på Sannerudsvallen. Detta resulterade bland annat i en framgångsrik idrottsskola som oxå genomfördes under sommaren.

I augusti var det dags för landskamp igen. (Senast var i höstas.)
Två matcher spelades på Sannerudsvallen. Jag kan säga att under sommaren var det många, många timmar som gick till förberedelser. Men den glöden i ögonen och lusten som finns är fantastisk! Han gör det med glädje! Svenska fotbollsförbundet gav IF Kil högsta betyg för arrangemanget. Jag kan säga att Dennis lämnar INGET åt slumpen, så jag är inte förvånad. 

Varje jul är det IF Kil Cup, då är det cup från morgon till kväll/natt i dagarna fyra. Det är helt klart höjdpunkten med mellandagarna.

Utöver detta är det styrelsemöten, föräldramöten, ledarmöten, planering och samtal på samtal. 

Och det är värt varje sekund, det syns! Dennis är en RIKTIG eldsjäl som förtjänar det här priset mer än jag kan säga. 

Grattis älskling!


// Anette 

Kommentarer

 • Dennis säger:

  Tack Hjärtat!
  Otroligt fint skrivet. Puss

  Svar: Puss❤️
  Fam Johansson Hall Rosendahl

  2015-08-13 | 00:27:32

Kommentera inlägget här: