Fam Johansson-Hall-Rosendahl

80 timmars arbetsvecka

Kategori: Barn & Familj

I fredags föll Hugo olyckligt med sin cykel och slog i knät.
Nu, nästan en vecka senare, har han fortfarande ont i detta knä - även om han i stort sett verkar oberörd av smärtan.
Förhoppningsvis är det helt enkelt en hård smäll som gav honom ett ordentligt blåmärke och att det då är detta som värker - trots att det inte syns.
Vi håller kollen på Hugo.
 
Lovisa spelar fotboll i stort sett varje dag denna vecka. Under tisdagen och onsdagen var det klassboll med stora segrar som resultat - så stora att hennes klass kanske kan ta sig vidare till slutspel som bästa tvåa.
På lördag spelar hon sina första riktiga 7-mannamatcher då hennes lag deltar i en genrepscup inför nästa års spel. Nu har de spelat 5-manna i två år - nästa säsong tar de steget upp till något större plan.
 
Just nu är det en fruktansvärt hektisk period, då det är deadline gällande bokningar till mässan om en vecka, onsdagen den 25 september. OM det blir mässa eller inte avgör jag den onsdagen senast klockan 20.
Fram till och med denna tid finns det ingen återvändo - bara hårt dubbelarbete samt lite till.
Mycket kretsar just nu kring mässan för mer eller mindre oss alla - mest för mig, sen en hel del för Anette och därefter Hugo och Lovisa som ställer intresserade frågor nästan varje dag. Kuligt!
 
Nej, mer blir det inte textmässigt i kväll. I morgon blir det jobb mellan 06.45 - 20.00... Gratis nätverksfrukost på stadshotellet, fyra timmar på CCC med upptakten av Centerpartiets partistämma (hålls i Karlstad torsdag-söndag), 2,5 timme textskrivande och telefonringande, 30-45 minuter fotbollsmöte inför 2014 med IF Kil, samt de sista 2,5 timmarna administrativa insatser gällande mässan.
Skönt att ha kidsen runt sig sista timmarna åtminstone - mysigt att ha Noah sittandes och busandes på och intill mig. DET ger extra styrka.
 
I dag frågade jag Anette om hon har några semesterdagar kvar att ta ut... :-)
 
// Dennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: