Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Vernissage

Kategori: Barn & Familj

Intressant hur man får ihop det. Idag kom jag från jobbet för sent, alldeles för sent. Alla barn ska vara hämtade före 15.30, lyckades inte riktigt med det, men nästan. När jag ringde Hugo för att be honom gå och hämta Lovisa påminde han mig om vernissagen idag. Shit, det hade jag glömt.
Efter hämtningen av Noah, var jag tvungen att kasta mig hem för att äta någonting, eftersom jag inte ätit nåt på hela dagen. Jag stod vid diskbänken och åt medan barnen satt i bilen. Tre minuter senare var jag ute i bilen igen och iväg till skolan.
Där var det hysteriskt mycket folk, darrig av stress plockade jag åt oss bål och snacks för att få Noah lugn och gladare. Jag spillde bål över hela mig och tappade ut chips så Noah blev galen och kröp runt för att plocka upp och äta. Svetten lackade, samtidigt som jag skulle vara duktig intresserad mamma. Efter tjugo minuter rusade vi vidare, till affären. Sedan hem eftersom Lovisa skulle bli hämtad vid fem. Hem och ner i grytorna, jag visste att Sanna inte ätit nåt på hela dan.
Strax före fem kom Lovisas mamma, då är det socialisering en stund och sen tillbaka till grytorna. Klockan 18:00 kändes det som jag sprungit ett maraton. Jag tror jag ska lägga mig snart... // Anette

Kommentarer


Kommentera inlägget här: