Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Klirr i kassan

Kategori: Barn & Familj

Liverpool-Newcastle på tv, då blir det lite datatid. Noah ligger utslagen i Liverpoolkläder på köksbordet bredvid mig. Det är jobbigt att spela fotboll. Albin är här, Newcastlefan... Hoppas det inte blir slagsmål... Nä då. Till veckan är det fullt ös, men vi får väl ihop det på nåt vis.

Planeringen inför bröllopet ligger lite i träda, vi är så otroligt trötta. Vi beställde bröllopstårta i lördags i alla fall, Dennis har bestämt oss för vilken musik vi ska ha i kyrkan. Kommer nog att höjas en del ögonbryn. Men det kommer bli bra, det är kärlek.

Stugaffären är klar äntligen. Pengarna finns på kontot, så synd att man måste betala skatt. Skit också... Annars hade det varit riktigt roligt.

Pebbels har kommit hem igen, hon är värsta DAMP-hunden hemma hos mamma och pappa, det gick inte längre. Hemma är hon helt okej, det tar ett tag och vänja sig bara, komma ihåg och stänga dörren, promenaderna i ur och skur och se till att hon inte blir för närgången på Noah. Där är hon i och för sig duktig, hon pussar i luften några centimeter ifrån honom, rätt gulligt faktiskt.

Nu ska jag ta och åka och hämta Sanna vid tåget.

// Anette

Kommentarer

  • Ninni säger:

    Är det stugan i Arvika som sålts??



    Lilla söta Peppels..saknar henne. Lät spännande med musiken..undrar vad ni valt=)



    Ha det gott lovar att försöka komma och hälsa på snart

    saknar dig. Kram kram Ingegerd

    2011-05-02 | 08:54:16
    Bloggadress: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här: