Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Rullar på

Kategori: Barn & Familj

GRATTIS NOAH! 2 månader idag.

Igår var jag på utvecklingssamtal med Hugo. Det gick strålande. Han är mycket allmänbildad, läser jättebra (lus 12), duktig i matte. Bra på att samarbeta, duktig på att prata inför klassen. Det är väl just det där med pratandet som är kruxet, det blir för mycket av den varan, och utan att räcka upp handen. Även om det hade blivit bättre sen senaste samtalet så är det en bit kvar. Vi jobbar hårt med pratandet hemma också kan jag säga. Den pojken har talets gåva. Idrotten funkar bra, han kämpar som bara den, idrottsläraren säger att det syns att han har ont men han ger inte upp för det. Han är en kämpe. Dennis har pratat med en proffessor från Lund idag som är specialiserad på barnhöfter. Han ville ha journalkopior och sedan skulle vi höras igen. Ska bli spännande och se vad det här leder till.

Sverige gjorde just 1-0 mot Moldavien i EM-kvalet.

Måndagar är träningsdag, Lovisa har sin showdans och Hugo sin bowling. Dennis var i Örebro och jobbade. Det blev en lång dag för honom, han var inte hemma förrän 23:00, stentrött och med värsta huvudvärken. Jag och Sanna höll honom sällskap i telefonen hela vägen hem från Örebro.

Idag har alla barn haft studiedag. Medan jag duschade på förmiddagen tog Hugo och Lovisa hand om Noah, när jag kom för att hämta honom igen, låg både Hugo och Noah och slumrade, såg för himla gulligt ut. Vi tog en tur till Ikea och åt lunch med Dennis. Under eftermiddagen åkte Lovisa och Hugo till varsin kompis och Sanna läste spanska och bakade muffins. Lovisa hade dans idag också.

Noah har börjat få en "grinig" period varje kväll. Ingenting är riktigt bra. Men i det stora hela är han en liten solstråle.

Hugo och Lovisa kommer att vara borta under 4 veckor i sommar, kommer att kännas konstigt, men det är bara att vänja sig. Jag vet att Hugo kommer att ha hur kul som helst, han älskar att vara hos pappa och greja i stugan.

I morgon åker Sanna till Stockholm med konfirmationsgänget. Åker 06:45 och kommer hem 22:00, jösses vad hon far. 

2-0...

Det var nog det för idag.

Kram alla.

// Anette 

PS. Det blev 2-1 till slut.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: