Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Total lycka under Julkalaset

Kategori: Barn & Familj

Längst fram satt/stod Lovisa och Hugo ivrigt påhejandes, tillsammans med hundratals andra barn, när stora idolen körde sitt paradnummer "Popular" i Environiq Arena under Julkalaset fredagen den 16 december 2011.
Konserten var en födelsedagspresent till Lovisa som fyller sju år på måndag (den 19/12).
Han körde sin första låt klockan 20.05, och den sista när klockan närmade sig tio, gissa om Lovisas ögon var stora när HAN klev på scenen - det var en underbar syn att se. Hon höll ett hjärta med händerna under de två låtarna idolen körde i första rundan.

Popular kom i andra perioden och istället för att titta på kidsens ögon passade jag på att smyga lite längre bak och filma showen - som ett stort minne för "födelsedagsbarnet" och bonussonen.
Båda stod där i varsin nyköpt t-shirt och Lovisa fick som bonuspresent idolens båda album med sig hem.

Här kommer han, Lovisas STORA idol....... E R I C   S A A D E  !!!De ögonen och det leendet räcker för att jag ska känna att det var en lyckad kväll.
Min personliga favorit var ändå Sonja Aldén som med sin stämma bjöd på sin dunderhit "För att du finns" och underbara jullåten "Ave Maria". Timoteijs version av Peter Jöbacks "Decembernatt" gick inte heller av för hackor.

// Dennis

Ps. Jag kan även utlova en och annan bild lite senare här på bloggen.

Kommentarer

  • farnor säger:

    Det var nog den bästa presenten för lovisa att få se eric saade i verkligheten.den kvällen glömmer hon aldrig.Roligt se farmors lovisa glad.

    2011-12-17 | 17:53:40

Kommentera inlägget här: