Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Killarna har ont

Kategori: Barn & Familj

Noah skaffade sig ett ordentligt skrapsår i pannan i dag. På dagis hade han fallit vid en liten trappa, med ett litet trappsteg. Men lilla bulan och skrapsåret tog ändå sin plats.
Usch vadont det måste ha gjort på lillkillen.

Storkillen har varit hemma från skolan i dag. Efter gårdagens fotbollsmatch i klassbollen gjorde det för ont i höften i dag. Massor av ipren och vila för Hugo i dag. Förhoppingsvis bättre redan i morgon.

Jag har för andra dagen i rad träffat Annie Lööf, näringsministern och partiledaren för Centerpartiet. Det har varit två spännande och trevliga dagar. Och visst kan jag utlova viss läsning kring dessa möten.
Inspirerande människa, Annie Lööf.

// Dennis

Ps. Efter att Liverpool torskat med 2-1 på Wembley i finalen av FA-Cupen mot Chelsea i lördags, måste jag bara få tillägga att 4-1-revanschen på Anfield mot samma Chelsea kändes mer än mumma. 4-1 var dessutom i underkant. Och Londonlaget spelades i samma veva bort från chanserna att komma på fjärde plats i ligan och därmed knipa den sista Champions League-platsen. Enda chansen till CL nästa säsong för Chelsea blir att besegra Bayern München i CL-finalen den 19 maj klockan 20.45 - men det ska mycket till på tyskarnas hemmaplan dessutom.
Mumma var ordet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: