Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Uppdatering #1

Kategori: Barn & Familj

En liten uppdatering kanske...

... Hugo har börjat segla på seglarskola. Varje tisdagskväll gäller det så länge vinden och regnet håller sig i schack. Hittills har han hunnit med två sprudlande omgångar.

... Kommande vecka ska Hugo äntligen få genomföra den första operationen. Det sker på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna på torsdag. Redan på onsdag har han kallats för provtagningar m.m.

... Sanna har flyttat ut sin tv från sovrummet.

... Anette har avslutat sina kurser och bl.a. "vilat" upp sig med att bygga färdigt en ny bro över bäcken på tomten och skruvat fast gungställningen. Så nu kan Noah gunga.

... Noah fick vattkoppor i slutet av förra veckan och har varit hemma sedan dess. Nu är alla kopporna torkade sedan någon dag tillbaka - så han smittar inte längre. Jag har inte haft vattkoppor.

... Snart är det både sommarlov och semester. Bl.a. beger vi oss till en billig men mysig stuga utanför Falkenberg under en vecka. Jag och Anette får också ett par dagar tillsammans - i Kalmar.

... Under fredagen var jag med och pratade i förmiddagsradion på P4. Hörde du det? Annars kan du kolla arkivet och spola fram till 7.25 (-13.07). Jag och klubbens lagkapten i A-laget pratade om "Dam- och Flickfotbollens Dag" som hålls kl. 10-18 på Sannerudsvallen i Kil nu på söndag. Men innan dess ska jag hinna med både tidningsjobb, marten, Ikea och speakeruppdrag när DIF tar sig an makrillarna från Götet, Gais på Valla kl. 16 på lördagseftermiddagen.

... Och Lovisa gör weekend under lördagen och söndagen i Stockholm.

Det har hänt mycket mer än så här och det rör på sig hela tiden.
Snart är det jul igen! :-)

// Dennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: