Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Lite moderna tankar

Kategori: Barn & Familj

I dag hade Noah Ferlinspelen på dagis. De tände en liten brasa (OS-elden) och sen åkte barnen pulka i backen. Det var säkert sött hela vägen.
 
Noah har fyllt tre år (29/1) och det var en toppenfödelsedag, det märks att han tyckte det - åtminstone sett till de saker han fått som han leker massor med, alltihop.
 
Lovisa kämpar på med sin handboll. Två träningar i veckan och poolspel nästan varannan helg. Senaste poolspelet i Skåre gjorde hon tio mål på tre matcher (6-2-2), den fjärde matchen vaktade hon målet i.
Nästa poolspel spelas söndagen den 16 februari i Arvika. Första matchstart beräknas till klockan 10.
Hon har också fått en klubbväska med både klubbmärke och namn på - den bär hon med sig mer eller mindre överallt och hon visar gärna upp sig i både handbolls- och fotbollsträningsoverallen.
Om en månad ska handbollslaget till Forshaga på cup, den spelas lördagen den 15 mars.
 
Hugo pratade häromdagen om vad han skulle välja för linje i gymnasiet - det är ju brådis, han går ju redan i fyran. Det var advokat som låg honom närmast, tyckte han då.
Vi väntar på besked från Solna, sen hoppas vi snart att få göra återbesök på Astrid Lindgrens barnsjukhus - de har kommit mycket längre nu än på länge i sitt tänk och bland annat det ska diskuteras när Hugo kommer dit.
Nyligen köpte jag ett vulcanskydd till honom, enligt hans önskemål, som ska användas på vänster knä som nu gör ont - men med vulcanskyddet kändes det bättre.
 
Sanna, ja hon närmar sig 18 år och är sällan hemma nu för tiden. Det tränas på på Sats i Karlstad och det rör sig kan man säga. I dag kommer hon dock hem, för hon ska passa minilillebror när mamma och pappa fått fribiljetter till Färjestad-Linköping. Det är ju toppen det...

Nu till helgen genomför Anette steg 3 av 4 på sin mediala grundkursutbildning - det ska bli så spännande att se vart detta kan bära. Viljan finns ju och då kan det bli riktigt intressant, men den som väntar får se.
Till hösten drar hon tillsammans med tjejerna på en båtresa anordnad av tidningen Nära - det blir ett helt dygn i den andliga världens mystik. Verkar tokkul!
 
Men före det gäller en helt annan resa.
Min drömresa. Som även Anette får uppleva (och vem vet, det kanske blir hennes drömresa också).
Liverpool kommer intas och vi kommer att på Anfield se Liverpool-Tottenham live söndagen den 30 mars.
Jag kommer "hem" - och det är ett alldeles speciellt pirr i kroppen som sprider sig när jag tänker på det.
Att återigen få uppleva atmosfären, "You'll never walk alone" och en match på vår hemmaplan kommer bli helt magnifikt - oslagbart!
Den här gången blir det ett besök i våra grabbars omklädningsrum och med lite tur också ett par steg på gräsmatten.
Avfärd: Onsdagen den 26 mars.
Hemfärd: Onsdagen den 2 april.
Magiskt!
 
// Dennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här: