Fam Johansson-Hall-Rosendahl

Minnesvärd lördag

Kategori: Barn & Familj

Lördagen den 11 juni 2011 kommer jag antagligen att minnas resten av mitt liv.
Då bjöds av mina vänner på en fantastiskt rolig svensexa.
Kanske inte så hemsk som jag först befarade, när jag såg deras ansikten smyga sig in på gården vid 9-tiden på morgonen.
Jag hade mina aningar om att något var på gång men jag visste inte vilken dag och absolut inte vilken tid.
Det började svettigt.
Jag fick behålla kallingarna, strumporna och senare också mina skor - men det var också allt.
En svart plastsäck fick klä mig i övrigt och en av Lovisas söta tiaror, en rosa med falska pärlor på.
Till frukost fick jag ett par mackor och ett par öl, sen bar det i väg i bil.
Första anhalt: Karlstad centrum (en bild ser du längre ner på bloggsidan, fler bilder lägger inte jag ut :-)
Som tur var för min del var det inte så mycket folk på stan vid den här tidiga tidpunkten. Vi gick runt lite, bland annat in på Mitt i City och vidare över torget. Grabbarna tog mig till Myrorna, där de köpte "nya kläder" till mig.
En blommig och somrig kjol, en grön för liten skjorta, ett halsband i form av ett hjärta och ett par 3D-glasögon i format skitfula - men värst av allt det mest sexiga plagg som någonsin har uppfunnits, en klassisk nättröja.
Jag kände mig oerhört osexig men vad gör det tänkte jag. Jag har inget att säga till om och det är bara att bjuda tillbaka och spela med.
När nättröja och annat var inhandlat tog vi bilen vidare till anhalt nummer två: Örsholmsbadet.
Där fick jag testa på att åka vattenskidor. Det gick inget vidare och det berodde mest på min vikt, jag var helt enkelt för tung men jag gjorde några riktigt tappra försök och jag tror att jag faktiskt lyckades ta mig fram på skidorna cirka fem meter vid det sista försöket. Läraren gav upp och jag gav upp, det gick inte men det var jäkligt roligt att jag faktiskt fick försöka.
Efter vattenskidorna fick jag istället åka bakom båten på någon slags uppblåsbar oval boll som jag skulle hålla mig fast i när motorbåten satte fart. Det gick oväntat bra och jag orkade hålla mig kvar väldigt länge, vid första försöket. Det var vansinnigt roligt. Andra försöket gick inte lika bra, jag flög säkert tio meter innan jag i en fart av cirka 50 kilometer i timmen slogs ner i det hårda vattnet. Det gjorde väldigt ont men jag var på't igen och gjorde en lika bra tredjerunda som jag hade gjort vid det första försöket. Det var hur roligt som helst och det var faktiskt upp mot 22 grader i vattnet. Underbart vatten.
Vi tog lite bastu därefter medan några av killarna satte fyr på engångsgrillen. Kanske var det lite för många kockar för det gick som det gick. Men vi fick våra korvar varma och det var riktigt mysigt - om man nu kan säga att något var mysigt på en svensexa.
Efter Örsholmen åkte vi vidare till golfbanan och där fick jag iklädd kjol, grön skjorta, 3D-glasögon och nätbringa visa mina kunskaper på ranchen. Undrar hur många golfbanor som skulle ta emot mig en vanlig dag i de kläderna. De såkallade vanliga golfarna tittade långt efter mig. Och faktiskt jag fick i väg några härliga slag, en del mindre härliga också måste jag medge.
Vi åkte sedan vidare till ett soligt och familjerikt Mariebergsskogen. Där fortsatte golflirandet i form av minigolf.
När grabbarna efter halva rundan insåg att jag faktiskt var på väg att vinna så fuskade de.
De tvingade mig till att hälla i mig mer öl (jag hade tvingats dricka hela dagen innan minigolfen också). Inte en, utan tre och det ganska snabbt. jag tappade lite av koncentrationen och fick nöja mig med en fin andraplats, av sex deltagare.
Efter M-skogen åkte vi hem till Albin där det bjöds på en sexa 55-procentig något gott som nästan smakade lakritsshot - den small till direkt.
Resten av kvällen, det vill säga från cirka klockan 19 till halv tre på morgonen befann vi oss mitt i Karlstad city och nu var det inte lika folktomt som tidigare under dagen. Och allt eftersom kvällen rullade på desto mer folk kom det till torgkrogarna. Många kände igen mig och många hälsade och hade roligt ändå. Resten av kvällens innehåll och vad som hände får din galna fantasi bestämma - men roligt och städat (?) var det.
Så mycket komplimanger som jag fick hela denna dagen har jag aldrig fått på en och samma dag tidigare, så mitt tips till alla singelkarlar där ute är:
Sätt på dig en blommig kjol, ett par vita tubsockor, ett par vita gympadojjor, en förliten grön skjorta med drakar på, en tiaro som helst ska vara rosa, ett par svarta gärna extremt fula glasögon och glöm för Guds skull inte den sexiga nätbringan - då kommer du få den uppmärksamhet du inte fått tidigare. :-)

Jag vill rikta ett stort tack till Mikael (som åkte ner från Åre dvs cirka 65 mil enkel väg för min skull), Andreas (som åkte upp från Strömstad dvs cirka 22 mil enkel väg för min skull), Albin, Tobias, trotjänare Rolf och alla ni andra som på något sätt bidrog till en fantastisk och minnesvärd lördag.
Jag hade jätteroligt hela dagen!

Jag vill också rikta ett stort tack till min blivande hustru Anette som var med och bidrog till den här dagen (har jag förstått i efterhand).
TUSEN TACK ALLA!

Puss & Kram

// Dennis

Kommentarer

  • Ninni säger:

    Jag tycker det är väldigt synd att det inte kommer en bild på hur du faktiskt såg ut=)

    Jag ser det framför mig..hahahhaha



    Ja herregud minns min möhippa..inte direkt läcker jag heller=)



    Lycka till på lördag!!

    /Ingegerd

    2011-06-14 | 08:25:58
    Bloggadress: http://ninni.blogg.se/

Kommentera inlägget här: